Referenssit

Referenssit

Rakennustekniset työt

ViaFix Oy on tehnyt Ruoka-Kesko Oyj:lle vuodesta 2002 lähtien useita kymmeniä kauppatilojen rakennusteknisiä töitä liiketilojen muutosten ja korjaustarpeiden yhteydessä. Työt ovat sisältäneet kaupan sisustuksellisia / toiminnallisia töitä eli mm. väliseinien rakentamista, tilojen seinä-, lattia- ja sisäkattokorjauksia, laatoitustöitä, maalaustöitä, rautarakennetöitä ja elementtirakentamista (kylmiöt ja muut eristetyt tilat), sekä luonnollisesti näitä töitä edeltävät purkutyöt.


ViaFix Oy on tehnyt myös muihin Ovenia Oy:n isännöimiin kiinteistöihin lukuisia korjauksia ja muutostöitä niin ikään vuodesta 2002 lähtien. Näitä kohteita ovat olleet mm. As Oy Kasarminkatu 4 (Hämeenlinnassa), jossa uusimme täysin mm. Silmäaseman sosiaalitilat sekä taloyhtiön väestösuoja tilat. Pohjola Oyj omistamassa Hyvinkään Salissa (konserttitila) oli yhtiöllämme taas täysin erityyppinen työsarka tehdessämme kosteusvauriokorjauksia talon ollessa kaiken aikaa toiminnassa. Yhteistyö Ovenia Oy:n kanssa jatkuu edelleen. Yhteyshenkilönä tällä hetkellä toimii Petri Loikkanen.


Alihankintana ViaFix Oy on tehnyt mm. Sähkö Aro Oy:n toimeksiannosta Finlandia-talon rakennusteknisiä töitä (läpivientejä, palokatkoja yms.), sekä Helsingin kaupungin kaupungintalon rakennusteknisiä töitä. (2003-2004). Tämä kohde kuului Museoviraston valvomiin työmaihin.


Vuosina 2004-2005 ViaFix Oy on ollut SRK-Rakennus Oy:n aliurakoitsijana mukana uudistamassa Stockmann Oyj tavaratalon yläkerrosten ja pohjakerrosten muutostöitä liiketiloiksi. Yhteyshenkilönä on ollut Esko Kauhanen.


ViaFix Oy on lisäksi tehnyt erisuuruisia korjauksia useille taloyhtiöille, mm. As Oy Alli, As Oy Metsäpurontie 9 ja As Oy Nihtisalontie 21. vuosien 2005-2009 aikana.

Korjaukset ovat sisältäneet mm. As Oy Nihtisalontiellä alapohjan eristyksen uusimista ja kosteusvaurioituneiden kantavien rakenteiden uusimista kokonaisurakkana. As Oy Alli ja As Oy Metsäpurontie 9:ssä työt ovat sisältäneet läpivientitiivistyksiä, porrashuonemaalausta ja ovirakenteiden korjauksia.


ViaFix Oy on tehnyt töitä myös päiväkodeille. tiloja ViaFix Oy on ollut mm. Montessoripäiväkoti Rantakaislan tiloissa korjaamassa ja uusimassa useampaan otteeseen vuosina 2005-2010. Työt ovat olleet eristystöitä, kattokorjauksia, pesutilakorjauksia, aitojen korjauksia ja maalauksia, sekä seinä- ja lattiatöitä sekä laajempaa peruskorjausta kosteusvaurioista johtuen.


Savoy-teatterissa ViaFix Oy toimi pääurakoitsijana, kun teatteriin tehtiin uudet äänitarkkaamo- ja valotarkkaamotilat permannolle vuosina 2006-2007. Työt suoritettiin Museoviraston valvonnassa. Tähän työhön liittyivät myös suuret lattiatyöt, sekä näyttämötyöt nostolavoineen. Luonnollisesti työt sisälsivät huomattavan paljon vaativia rakennusteknisiä töitä, koska jouduimme muuttamaan vanhan rakennuksen kantavia lattia / kellarirakenteita aivan uudenlaisiksi kuitenkin säilyttäen vanhan arkkitehtuurimiljöön. Vuokralaisena oli Helsingin Kaupunki ja asiakkaana oli Ahlström Capital Oy.


Vuonna 2009 suoritimme palovahinkokorjauksen IF vahinkovakuutus yhtiölle. Kyseessä oli huoneiston täydellinen uusinta tulipalon jälkeen.


Kuntien eläkevakuutukselle (Keva) ja heidän kiinteistöjään manageroivalle KJ-kiinteistöjohto Oy:lle ViaFix Oy on tehnyt pääurakoitsijana lukuisia laaja-alaisia muutos- ja korjausurakoita vuodesta 2006 lähtien. Näitä kiinteistöjä ovat olleet:

 • Kiinteistö Oy Quartetto (2006- )
 • Kiinteistö Oy Keilarannanpuisto (2006-2008)
 • Kiinteistö Oy Menuetto (2006 – )
 • Kiinteistö Oy Herttokaari (2009-2011)
 • Kiinteistö Oy Arabian yritystalo (2008-2009)
 • Kiinteistö Oy Bolero (2009-2010)
 • Kiinteistö Oy Duetto (2012-2013)
 • Elielinaukio (2009-2013)
 • Keravan kauppakaari (2013)
 • Kiinteistö Oy Asemankulma (2008-2010)
 • Kumpulanhovi (2008)
 • Kiinteistö Oy Sinikalliontie 5 yhteyshenkilö Sutinen Harri / Kj-Kiinteistöjohto Oy (2010)
 • Merivirta 3 Holding Oy 2008,

Muutostyöt ovat sisältäneet toimitilojen muutosrakentamisen vastaamaan kunkin vuokralaisen toiveita ja tarpeita. Saneerattujen tilojen pinta-alat ovat vaihdelleet n. 100 m²:stä lähes 1900 m²:öön. Työt ovat olleet kokonaisvaltaisia saneeraustöitä aina asiakkaan tarpeiden mukaan sisältäen myös LVISA-muutokset. Vuokralaisina ovat olleet muun muassa seuraavat yritykset:

 • Partylite Oy (Suomen yksikön pääkonttori Quartetto Business Parkissa) v. 2006-2008
 • QPR Software Oy (Suomen yksikön pääkonttori Menuetto Business Parkissa) vuosina 2006 – 2010
 • Finnmatkat pääkonttori vuonna 2006
 • Canal Digital (pääkonttori Keilarannassa) vuosina 2007-2008
 • Louder Oy (pääkonttori Keilarannassa) vuosina 2007-2008
 • Mainostoimisto Tasku Oy (Pääkonttori Menuetto Business Parkissa) vuonna 2007
 • Enfo Partner Oy (Suomen yksikön pääkonttori Quartetto Business Parkissa) vuosina 2007-2013 useaan otteeseen erisuuruisten tilojen muutostyöt
 • Hill&Knowlton Oy ( Suomen yksikön pääkonttori Oy Helsingin Vattuniemenkatu 21:ssä) vuosina 2007-2011
 • Paciuksenkatu 21 vuosina 2007-2012 eri suuruisten(300-1500m2) tilojen muutostyöt
 • If-vahinkovakuutusyhtiö (kiinteistöyhtiön tilauksesta toimitilojen täydellinen saneeraus) vuosina 2008-2009
 • Braun Oy (Pääkonttori Menuetto Business Parkissa) vuosina 2008-2009
 • Warner Music Oy (Suomen yksikön pääkonttori Oy Helsingin Vattuniemenkatu 21:ssä) vuonna 2009 täydellinen tilojen saneeraus
 • Cygate Oy (Oy Helsingin Vattuniemenkatu 21:ssä) vuonna 2009
 • Starcut Vattuniemenkatu 21 vuonna 2009
 • Sanofi Aventis Oy (Pääkonttori Menuetto Business Parkissa) vuonna 2010
 • Menuetto Nordea yrityspankki vuonna 2010
 • Canon Oy (Pääkonttori Menuetto Business Parkissa) Vuosina 2008-2013 useaan otteeseen tehtyjä muutostöitä.
 • Vuosina 2012 – 2013 Kiinteistö Oy Quartetossa tehtiin laajat toimitilojen muutokset, kun isommat tilakokonaisuudet jaettiin pienempiin toimitiloihin vuokra-asteen nostamiseksi.

Yhteyshenkilönä on toiminut Kevan puolesta kiinteistöpäällikkö Antero Hytönen, sekä kunkin kiinteistön kiinteistöpäällikkö Kj-Kiinteistöjohto Oy:stä. Nämä työt jatkuvat edelleen.


ViaFix Oy on ollut tekemässä rakennusteknisiä töitä useissa Uudenmaan LVI-talo Oy:n erilaisissa huoneisto- ja linjasaneerauskohteissa. Yhteyshenkilönä on toiminut Ari Jokelainen.


2017 Adven Oy toimistomuutokset Vantaalla. Omistaja Kiint. Oy Plaza. Toimiston koko n 2000m² yhteyshenkilönä oli KiinteistöTorppa Oy Sampo Torppa.


2017 Volvo Oy Truck Center Vantaa, useita toimistomuutoksia, sekä kahden ison pylonin perustustyöt avaimet käteen periaatteella. Yhteyshenkilönä oli kiinteistöpäällikkö Harri Sutinen.


2018 Teollisuusliitto, lukuisat kunnostustyöt.

 

LVI- ja sähköalan työt

Olemme myös hoitaneet alihankkijan kautta kaikki sähkö- ja lvi-alan työt, jolloin asiakas on saanut lopputuotteen avaimet käteen -periaatteella.

Näitä kohteita ovat olleet mm:

 • Keskon pääkonttorin toimistotilan purku ja K-pikkolon ruokakaupan rakennus tilalle. Tähän liittyi myös pääkonttorin yläkerrosten toimistotilojen rakennusteknisiä töitä.
 • K-Supermarket Mäntsälä kaikki rakennustekniset työt kauppamuutoksen yhteydessä.
 • CM-Merkos Riihimäki, CM Hyvinkää ja CM-Tiiriö (Hämeenlinna) useiden vuosien aikana monenlaista korjausrakentamista vesivahinkokorjauksista kalusteasennuksiin saakka aina asiakkaan tarpeen mukaan.
 • Anttila-tavaratalojen korjauksia mm. Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Nämä ovat sisältäneet toimitilamuutoksia ja korjausrakentamista. Lisäksi Hyvinkäällä olemme tehneet katosrakenteita (laajennus) ja lastaustilan nosto-oviasennuksia.
 • Sekä lukuisia muita K-ryhmään kuuluvia liiketila- ja kauppamuutosten rakennusteknisiä töitä, eniten korjausrakentamisen puolella (mm. MustaPörssi, K-Supermarket, K-Market, K-Extra, K-Pikkolo ja Neste huoltoasemia) pääkaupunkiseudulta Tampereelle ja Turkuun ulottuvalla akselilla.

2017 Kiinteistö Oy Kamreerintie 6 koko kiinteistö Lvi korjaukset (  konehuone  / kerrokset 5 kpl), sekä kiinteistön iv putkien puhdistukset ja säädöt. Konehuoneen koneet uudistettiin ja LTO patterit uusittiin ko. kiinteistössä. Yhteyshenkilö  Kiinteistötorppa Oy, Sampo Torppa.


 

Home- kosteusvauriot

VR Rautateille (Varikko) ViaFix Oy on suorittanut junavaunujen home- ja kosteusvauriokorjauksia. Junavaunujen kosteusvauriokorjauksissa joudutaan muista poiketen tekemään ohessa myös vaativia rautarakennetöitä. Muilta osin työt vastaavat rakennusten kosteusvauriokorjauksia. Yhteyshenkilönä on ollut Heikki Vantala. (2003)


Kiinteistö Tapiolalle suoritimme vuosina 2008-2009 vuokralaisen vesivahinkokorjauksia ja tilojen uusintaa. Yhteyshenkilönä toimi Matti Koskinen.

Remontit

Naaraharju Oy:n alihankkijana ViaFix Oy on ollut myös mukana Olympiastadionin katosremontissa vuonna 2004. Työt käsittivät vaikeissa olosuhteissa toteutettavia rautarakenne töitä.  Yhteyshenkilönä oli Erkki Pietilä.


ViaFix Oy on tehnyt vuokrahuoneistoremontteja Maakunnan Asunnot Oy:lle, Carel Kiinteistöt Oy:lle, sekä Kiinteistötorppa Oy:lle. Huoneistoremontit ovat sisältäneet pääsääntöisesti seinien ja kattojen huoltomaalausta, lattioiden uusimisia, WC / suihkutilojen vesieristys- ja laatoitustöitä, saunatilojen saneerauksia sekä kalusteasennuksia asiakkaan tarpeen mukaan vuosina 2005-2007

Maakunnan Asunnot Oy omistaa ja isännöi noin 2500 vuokra-asuntoa Suomessa. Carel Kiinteistöt Oy taas omistaa ja isännöi noin 450 kiinteistöä. Kiinteistötorppa Oy isännöi noin 750 vuokra-asuntoa.

Yhteyshenkilönä ovat olleet Maakunnan Asunnot Oy, Aarne Lifländer ja Carel Kiinteistöt Oy Kati Tervonen. Kiinteistötorppa Oy:n yhteyshenkilö on toiminut Sampo Torppa.


ViaFix Oy on remontoinut ja uusinut myös teollisuuskiinteistöjä.

Näistä esimerkkinä mm. Hyvinkään Kumi Oy, joille olemme tehneet useaan otteeseen erisuuruisia urakoita vuosina 2007-2008. Työt ovat sisältäneet mm. julkisivumaalausta, sosiaalitila rakenteiden muutoksia ja sauna-osaston uusimista. Yhteyshenkilönä on toiminut tuotantopäällikkö Markku Vilkas.


Yksityishenkilöille ViaFix Oy on tehnyt useita keittiö-, sauna-, pesuhuone- ja audiohuoneremontteja. Lisäksi olemme tehneet mittatilauskalusteita asiakkaiden toiveiden mukaan. Ulkotiloissa olemme tehneet terassirakenteita, katosrakenteita, sekä pihojen kivetystöitä. Pääurakoitsijana ViaFix Oy on ollut toteuttamassa 7 uudiskohdetta yksityisille omakotitalo rakennuttajille.


Rakennustoimisto Insinöörilinja Oy:n alihankintana on suoritettu useita eri korjausremontteja vuodesta 2012 lähtien. Yhteyshenkilönä on toiminut Jukka-Pekka Sinisalo.

Saneeraukset

Strålfors Information Logistics Oy:n toimitilojen osittainen saneeraus vuonna 2007. Tähän työhön liittyi myös osittain piha-alueiden-, sekä lastauslaitureiden kunnostus. Yhteyshenkilönä toimi Sampo Torppa.


Kenmore Finland 2 Oy:n toimitilojen täydellinen saneeraus toteutettiin vuosina 2006-2007. Yhteyshenkilönä toimi Sampo Torppa.


Strålfors Information Logistics Oy:n toimitilojen osittainen saneeraus vuonna 2007. Tähän työhön liittyi myös osittain piha-alueiden-, sekä lastauslaitureiden kunnostus. Yhteyshenkilönä toimi Sampo Torppa.


Vianor-rengasketjun toimitiloihin olemme tehneet saneeraustöitä mm. Lahdessa, Riihimäellä ja Heinolassa. Lahdessa teimme routasuojien ja patolevyjen uusimisia. Lisäksi Riihimäellä ja Heinolassa on tehty kattokorjauksia, sekä sisäpuolisia remontteja vuonna 2007.

Yhteyshenkilönä SKV isännöinti Oy Vesa Mäkelä ja Rengas-Kari Oy Miettinen Kari (Riihimäen Vianor franchising-yrittäjä).

Myös muissa SKV isännöinti Oy:n isännöimissä kohteissa ViaFix Oy on tehnyt pienistä maalauksista ja ovikorjauksista peruskorjauksiin saakka ulottuvia rakennustöitä vuosina 2007-2008. Näitä kiinteistöjä ovat olleet mm. Kiinteistö Oy Vantaan Taivaltie 4, Keskinäinen Kiinteistö Oy Ruosilankulma osoitteessa Ruosilantie 1 (MTV3 kuvaus studiot), Kiinteistö Oy Konalankuja 2 ja Kiinteistö Oy Vantaan Sarkatie 2. Yhteyshenkilönä ovat toimineet SKV isännöinti Oy:stä Vesa Mäkelä ja Nrep Oy Lainio Kari.


SRV Kauppakeskuksen saneeraus Jyväskeskus Jyväskylä 2010


SRV Oy:ll Itis 2012 uudistuu projektissa useita erilaisia myymäläremontteja koolta 30m2-600m2 avaimet käteen-periaatteella. SRV:n yhteyshenkilönä työmaapäällikkö Reima Liikamaa.

SRV Messukeskus laajennusosan rakennustöitä 2012

SRV Itella useita erilaisia rakennustöitä avaimet käteen periaatteella 2012


2017 Viafix Oy teki useissa Kevan kohteissa saneerausurakoita, sekä mm. Kirkkonummen kunnantalon 2. krs korjaustyöt avaimet käteen periaatteella. Kunnantalon 2. krs laajuus oli n. 2000m².


2017 Sponda Oy:n omistamissa kiinteistöissä toimistosaneerauksia.


2017 Varian Medical Systems Oy useita erilaisia toimistosaneerauksia.


2017 Teollisuusliitto Ry . Useita erilaisia toimistosaneerauksia, sekä mm. 4. krs koko tilan täydellinen pintaremontti (ent. SAK tila) kohteen koko oli noin 2500m² . Yhteyshenkilönä Sari Hannula Teollisuusliitto Ry


2018 Auto- ja Kuljetusalojen liitto toimitilojen saneeraus sisältäen parkettien uusimiset ja tilojen maalaukset.

Monipuoliset työt

Kiinteistö Oy Käpylän Terveystalossa ViaFix Oy suoritti valutöitä sekä piha-alueiden kunnostukset vuonna 2006. Yhteyshenkilö toimi Sampo Torppa.


Pitkäaikaisena asiakkaanamme on myös Helsinki Missio ry, jolle ViaFix Oy on tehnyt monenlaisia rakennustöitä.

Heidän hallinnoimassa Kotivuoren lastenkodissa olemme tehneet useita eri korjaustöitä aina kalustekorjauksista kylmiön rakentamisiin ja palosuojauksiin vuosien 2004-2012 välisenä aikana.

Helsinki Missio ry:n rakennuttamassa palvelutalo Ceciliassa ja heidän hallinnoimassa palvelutalo Oliviassa Helsingin Vuosaaressa ViaFix Oy on tehnyt kaikenlaisia rakennusteknisiä töitä peilikaappien siirroista väliseinärakentamisiin. Palvelutalojen asiakaskunnan ollessa vanhuksia ja liikuntarajoitteisia, ViaFix Oy on joutunut tekemään myös asuntojen muutostöitä kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan vuosina 2004-2005

Yhteyshenkilönä ovat olleet Aarne Hassinen ja Johanna Nyström.


Täysin käsityöpohjaisia töitä, ns. antiikkikorjauksia ViaFix Oy on tehnyt Yhdysvaltain hallitukselle Helsingin suurlähetystössä suurlähettilään residenssiin ja lähetystörakennukseen sekä sisätiloissa Yhdysvaltain puolustusvoimien tiloihin jäähdytysjärjestelmätöitä. Antiikkikorjaustyöt ovat sisältäneet lähetystön osalta mm. kaiteiden uusimista, puukaiverruksia, muurausta ja maalausta vuonna 2005. Yhteyshenkilönä on ollut lähetystön kiinteistöstä vastaavat Rauno Nuotio ja Richard Johnsson.


YIT Hämeen yksikön huoltopalveluille ViaFix Oy on tehnyt useita erilaisia urakoita 2007-2009 vuosien aikana, joissa vuokralaisena on ollut mm. Sonera Oy. Näistä töistä vuokralaistoimeksiantoina poikkeuksellisempia ovat olleet Sonera Oy:n telelinkkien purkutyöt, sekä vaativat akustointityöt.


Vuonna 2012 ViaFix Oy suoritti CANON Oy pääkonttorin saneerauksen 3-5 krs. Näiden laajuus oli yhteensä 2300 m². Yhteyshenkilö toimi Heli Kunnas.


ViaFix Oy on suorittanut useita eri vuokralaismuutoksia Sanoma Magazine Oy:n omistamiin kiinteistöihin, kuten myös Sanoma Magazine Oy:n pääkonttoriin. Laajuudet ovat vaihdelleet aina pienistä suurempiin saakka. Lisäksi näitä töitä on tehty vuodesta 2009 lähtien aina tarpeen mukaan. Yhteistyö jatkuu edelleen ja yhteyshenkilönä on toiminut Corbel Oy:n isännöitsijä Virve Vilja-Aho.


Viafix Oy suoritti pääurakoitsijana Metallityöväenliitto Ry toimitilojen (5-7 krs) perusparannuksen, jonka kokonaislaajuus oli n. 4500m². Kyseisiin töihin liittyi niin ulkoseinien eristyskorjausta kuin toimitilojen täydellistä saneerausta toimistomuutoksineen. Metalliliiton puolelta yhteyshenkilönä oli Sari Hannula. Yhteistyö jatkuu edelleen.


Hakaniemen Merikiinteistö Oy:lle suoritettiin 2013-2014 useita vuokralaismuutoksia. ViaFix Oy toimi myös pääurakoitsijana uuden TK01 konehuoneen rakennuksessa. Tässä yhteydessä vanhaa konehuonetta laajennettiin yli puolella kiinteistön katolle. Urakkaan liittyi myös kaikki LVISA-työt koneineen. Yhteistyö jatkuu edelleen. asiakkaana Realia Oy


ViaFix Oy on tehnyt MTV Oy:lle toimistomuutoksia ja tilojen saneerausta Ilmalassa. Viimeisimmällä kohteella vuonna 2015 laajuutta oli 530 m². Tähän kohteeseen liittyi myös ääni- ja kuvastudioiden osalta vaativia ääni- ja ilmanvaihtoeristystöitä. Yhteyshenkilönä MTV Oy:n puolelta toimi kiinteistöpäällikkö Heli Kunnas.


Lisäksi vuonna 2015 Viafix Oy suoritti Keilaranta 5:ssä mittavat kylmäsiltojen ja ulkoseinien eristystyöt ulkopuolelta. Näihin liittyi ensin rakenteen tutkimuksia ongelmakohtien paikallistamiseksi ja tämän jälkeen töiden suoritukset rakennuksen ulkopuolelta käsin nosturityönä.


Lisäksi vuonna 2015 ViaFix Oy suoritti SAP Oy:n pääkonttorin lattia ja seinäkorjaukset, joiden laajuus oli 2700m². Yhteyshenkilönä toimi rakennuttajakonsultti Timo Lihavainen, Ramboll Oy.


Business Park Quartettossa (2015) Viafix Oy suoritti Dell Oy:n pääkonttorin vesivahinkokorjauksia sekä toimitilojen saneerauksia kolmessa kerroksessa yhteensä 800 m² laajuudelta. Yhteyshenkilönä toimi KJ-Kiinteistöjohdon kiinteistöpäällikkö Elisa Loitto. Samanaikaisesti Viafix Oy suoritti myös Transmeri Oy:n pääkonttorin täydellisen saneerauksen. Näiden laajuus oli 1500 m².


2016 Viafix Oy teki Sipoon kunnassa Attendo Oy palvelutalossa mittavan asuin- ja kylpyhuone urakan, jonka yhteydessä vanhoista asuinhuoneista tehtiin uusia märkätiloja 23 kpl. Samalla asuinhuoneita uudistettiin nykyaikaisiksi, sekä kaikkiin huoneisiin tehtiin iv-työt kokonaan uusiksi. Samassa yhteydessä uusittiin viemäripystylinjoja 3 kpl ja uusittiin 3 kpl saunoja. Urakan yhteydessä uusittiin myös palo-ovia, sekä tehtiin koko kiinteistön laajuudelta palokatkotyöt. Muutoksen yhteydessä jouduttiin myös modifioimaan olemassa olevaa paloilmoitin järjestelmää, sekä laajentamaan kiinteistön paloilmaisin- sekä / sprinklerjärjestelmää putkituksineen. Kohteessa suoritettiin myös Viafix Oy toimesta IV-kanaviston puhdistukset, sekä säädöt. Kiinteistön konehuonetta uusittiin osittain. Kohteen koko n. 4000m²  .Kohteen omistajana on Titanium Kiinteistöt ja yhteyshenkilönä oli Qtio Oy Tommi Mero.


2016-17  Useita huoneistotarkastuksia, kosteusmittauksia, vesivahinkokartoituksia, lämpökuvauksia, sisäilmatutkimuksia, kuntotarkastuksia ja märkätilatarkastuksia useille, niin yksityisen kuin yrityspuolen asiakkaillekin. Useissa näistä kohteista on myös kartoituksen jälkeen tehty valvojan töitä varsinaisen korjausurakan käynnistyessä. Olemme myös suorittaneet lvi-kartoituksia tarpeen mukaan.


2017 HUS useita eri toimistomuutoksia. mm Paciuksenkatu 21 HUS aivoyksikön, tilapalveluyksikön, sekä syöpäosastojen tilojen saneerauksia. Yhteyshenkilö on ollut Niemco Oy, Päivi Uusivirta.


2017 Kiint Oy Kiekkotie 8, 2 rivitalon alapohjatyöt, tiivistykset, lisäeristykset. Kohteen laajuus oli noin 1000m2. Yhteyshenkilö  oli hallituksen puheenjohtaja Marko Lappalainen.


2017 useissa Keskon kohteissa erilaisia korjauksia ja maa-rakennustöitä. Alueina on ollut Kanta-Hämeen alue, sekä Uusimaa. Yhteyshenkilö on toiminut Petri Loikkanen Ovenia Oy


2017 Useissa KeVan omistamissa Business Centereissä Helsinki, Espoo, Vantaa alueilla useille ko. kiinteistöissä toimiville yrityksille on tehty tarvittavia toimistomuutoksia, yms. tarvittavia saneerauksia.


2017 As Oy Alli, Helsinki. Vanhaan autotalliin tehtiin kokonaan uusi jätehuone lvi töineen, sekä ko kiinteistössä useita pieniä 50-100m² laajuisia huoneistoremontteja. Yhteyshenkilönä on toiminut isännöitsijä Lasse Bäck


2017 As Oy Runeberginkatu 6b koko kiinteistö lvi kartoitus, sekä kaikkien huoneistojen märkätilatarkastukset. Huoneisto määrä oli 64 kpl. Yhteyshenkilö isännöitsijä Pertti Helminen.