Yrityksemme

ViaFix Oy on vuodesta 2001 asti panostanut tilaajan etuun ja tyytyväisyyteen lopputuloksessa.

Yritys

ViaFix Oy on vuonna 2002 perustettu perheyritys. Meille tärkeintä on aina työn tulos ja asiakkaan tyytyväisyys. Lähtökohtana on aina asiakkaan etu ja tarpeet. Halutun lopputuloksen aikaan saamiseksi asiakkaan kuunteleminen ja hänen kanssaan keskusteleminen on avainasemassa.

ViaFix Oy kuuluu Tilaajavastuun luotettaviin kumppaneihin. Ajantasaiset tilaajavastuu tietomme löytyvät ”Luotettava kumppani” linkistä oikealla.

Lisätietoa

Yrityksemme on erikoistunut korjausrakentamiseen, sekä toimitilamuutoksiin hyvin erityyppisille asiakkaille ja erilaisiin tarpeisiin vuodesta 2002 lähtien. Toimintamme periaate on aina perustunut asiakaslähtöisyyteen ja olemme aina pyrkineet toteuttamaan kaikki asiakkaan toivomat työt annettujen aikataulujen ja muiden kehysraamien puitteissa. Suoritamme niin pääurakointi, projektijohtoista urakkaa kuin myös pieniä korjaushankkeita asiakkaan tarpeen mukaan. Pienimmät korjaukset voivat olla yksittäisiä esim. oven korjauksia ja laajemmat urakat ovat olleet 1000 -4000 m² laajuisia kokonaisvaltaisia saneerauksia sisältäen myös taloteknisten järjestelmien työt (sähkö, lvi, automaatio, sprinkler, yms. muutokset).

Yhtiömme tekee lisäksi kosteusmittauksia, lämpökuvauksia, kuntotarkastuksia, sisäilmatutkimuksia, sekä kosteus- ja haitta-ainekartoituksia. Yhtiöllä on vesieristystarkastuksiin VTT sertifioitu märkätila valvoja, joka suorittaa vesieristystarkastukset. Kosteusmittaukset tehdään nykyaikaisilla ja kalibroiduilla Gann (pintakosteus), sekä Vaisalan (suhteellisen kosteuden mittaukset) mittareilla.

ViaFix Oy suorittaa myös huoneistojen ja kiinteistöjen kuntotarkastuksia. Lämpökuvauksia varten yhtiöllämme on nykyaikaiset, kalibroidut lämpökamerat, sekä sertifioitu lämpökuvaaja (VTT). Yhtiömme koulutetut työntekijät tekevät myös kiinteistöjen palokatkoja. Viimeisin vaativa paloeristettävä kohde oli Sipoossa Attendon palvelutalossa, jossa palo-osastointien korjauksia/ uusintoja oli n. 4000m² laajuudella.

Viafix Oy suorittaa myös valvonta tehtäviä eri kohteissa. Valvonta kohteita tällä hetkellä on esim. As Oy Rastihovi, jossa on kyseessä kattorakenteen muutostyö. Valvonnalla varmistetaan tilaajan saavan sopimuksien mukainen työntoteutus hankkeeseensa. Valvonta ottaa kantaa niin työtuloksen laatuun, rakennusteknisiin yksityiskohtiin ja suunnitelma ratkaisuihin, sekä työn toteutukseen sopimuksen mukaisesti. Valvonta on tilaajan edunvalvontaa ja samalla hankkeen kustannusten valvomista. Pyrimme kaikin käytettävissä olevin keinoin antamaan tilaajalle rakennusteknistä neuvonantoa kustannusten säästämiseksi. Laadimme myös suunniteltavaa urakkaa varten tarjousasiakirjoja, rakennustapaselosteita ja tarvittaessa myös suunnitelmia hankkeen kilpailuttamiseksi vertailukelpoisesti.

Toiminta alueena on ollut kautta aikojen Etelä-Suomi aina Turusta Kotkaan ja Tampereelta Helsinkiin ulottuvalla akselilla. Valvontatöitä teemme myös tätäkin laajemmalla alueella tarvittaessa.